Ervaringen
Frank Jansdam
Greet is een intelligente en senior begeleider die op een veilige en integere wijze jou inzicht kan geven in welke patronen er spelen bij jou of in je team.

Frank Jansdam
Gerlinde van der Struijk
Greet heb ik leren kennen als een prachtige, krachtige en toegankelijke vrouw. Mede vanuit haar eigen levenservaring inspireert zij om datgene in jezelf naar boven te halen waar het écht om draait. En je vervolgens de juiste keuzes maakt om te bereiken wat je wilt bereiken.

Gerlinde van der Struijk
Margret Blokdijk
Als je Greet ontmoet, ontvang je een oor, respect en verbinding. Ze kan als geen ander op haar rustige manier de vraag achter de vraag horen. Ze is in staat om je vraag in een groter geheel te plaatsen en zodoende jouw patronen te ontrafelen. Greet is het ontmoeten waard!

Margret Blokdijk


Gratis Power Explorer Sessie

Stop met binnen de lijntjes van je leven te kleuren en zet jezelf op de eerste plaats – de plaats die je verdient. Of vind je dat eng en weet je nog niet hoe je dat moet aanpakken?

Greatness in one day - You first!

Zet jij anderen altijd op de eerste plaats? Dan sneeuwen uiteindelijk  jouw verlangens onder. Durf jezelf op de eerste plaats zetten en leg de basis voor het leven waar jij écht naar verlangt!

Choose Greatness Programma

5-maandenprogramma voor actieve en introverte, zorgzame vrouwen die het heft in eigen hand willen nemen maar nog niet precies weten wat ze werkelijk willen.

Greet spreekt

Zal Greet spreken op jouw event of bijeenkomst?

Greet Cox is coach voor vrouwen die meer uit hun leven willen halen.

Zij spreekt voor ambitieuze vrouwen die uit hun gouden kooi van zekerheid en veiligheid willen stappen – die ze soms zelf om zich heen hebben gebouwd. Daarbij schroomt ze niet om haar eigen verhaal te vertellen.

Deelnemers ervaren haar manier van spreken als inspirerend en bekrachtigend. Haar presentaties zijn interactief, met werkvormen en vraag-en-antwoordsessies.

Waarover Greet het liefste spreekt

Greet komt graag spreken voor (netwerk)organisaties en serviceclubs die zich net als zij richten op actieve vrouwen.

Kwetsbaarheid & Kracht

Hoe kun je als ondernemende vrouw keuzes maken die goed zijn voor zowel jezelf als anderen – zonder daarbij je eigenheid en je eigen grenzen te overschrijden?

Hoe ga je om met eventuele kritiek en tegenslag, en hoe houd je je keuzes vol? Want als je kiest voor je échte leven, en je hoofd boven het maaiveld uitsteekt, kan dat heel kwetsbaar voelen.