Over Greet

Greet Cox is coach voor vrouwen die van hun kwetsbaarheid hun kracht willen maken om zo een leven te leiden waarin ze kunnen bloeien. 

Waarom je hier leert dat je jezelf en je verlangens op de eerste plaats mag zetten.

Ben jij een actieve én introverte, zorgzame vrouw en geeft het leven je niet wat je ervan verwacht? En doe jij je soms sterker voor dan je bent?

Hoe krijg je weer goesting in je leven? Daarover heb ik een e-book geschreven: ‘5 dingen die je NU kan doen in plaats van in je zetel te blijven zitten’.

Wil je mijn e-book ontvangen?

Download hier het gratis e-book.

Greet’s eigen verhaal

Ik heb lang op drijfzand geleefd. Naar de buitenwereld hield ik me sterk en krachtig, maar aan de binnenkant speelde er soms heel iets anders.

Verschillende jobs heb ik gedaan, en nergens vond ik écht vervulling. Gemiddeld koos ik om de 5 jaar voor een nieuwe job en een nieuwe werkgever omdat ik moe was en er weer helemaal op uitgekeken raakte. Telkens liet ik me meesleuren in de plannen van anderen, die ik het naar de zin probeerde te maken.

Van binnen knaagde het wel dat ik feitelijk een middelmatig leven leidde. Af en toe had ik van die vage lichamelijke kwaaltjes, je weet wel: gespannen spieren, vermoeidheid of een onverklaarbare hoest.

Ik was verre van gelukkig, maar had geen idee wat of hoe ik het anders moest doen. Dus bleef ik maar zitten waar ik zat en doen wat ik deed.

Een ingrijpende levensgebeurtenis deed m’n leven op z’n grondvesten schudden. Het bracht me helemaal terug naar binnen, naar mijn diepe verlangens. Stap voor stap ontdekte ik nieuwe lagen die lang verborgen waren. Ik leerde mezelf goed kennen, kan ik je zeggen. En ik leerde een harde wijze les: dat ik het leven mag moet inrichten naar mijn keuzes.

En dat is precies wat ik ben gaan doen. Ik stopte met me te verstoppen en ging eindelijk kiezen voor mezelf. Hoewel ik altijd bang was geweest dat anderen me dan zouden afwijzen, bleek het tegendeel. Ik werd een veel fijnere persoon, die veel meer ontspannen en gelukkiger in het leven staat.

Daarom beginnen al mijn trainingen met de eerste stap naar binnen: wat wil je eigenlijk écht?  

Kwetsbaarheid en kracht

Ik ben gefascineerd door het thema kwetsbaarheid en kracht. Wij vrouwen zijn soms bang om voor onszelf uit te komen – in onze kracht te gaan staan. Daardoor blijven veel van onze talenten verborgen.

Als je toch die stap zet, kun je je kwetsbaar voelen omdat iedereen je dan ziet. Maar als je volhoudt en trouw blijft aan jezelf, zul je echt ervaren hoe sterk je bent.

Eerder gaf Greet presentaties voor groepen zorgverleners, gemeenten, vrouwenbewegingen, organisaties die werken rond bewustzijn & spiritualiteit en op seminaries & events. 

Boek mij als spreker over dit thema 

Over Greet Cox

Greet Cox is vanaf 2005 werkzaam als coach voor individuen en groepen. Zij wordt vooral gedreven door de overtuiging dat iedereen over enorme talenten beschikt. Rode draad in haar leven en werk is het helpen ontwikkelen van mensen zodat zij het leven kunnen leiden dat ze écht willen.

Na haar studie Handelswetenschappen aan de Universiteit Hasselt werkte Greet Cox een aantal jaar als beleggingsadviseur bij een bank en als programmadirecteur bij een internationale uitwisselingsorganisatie voor jongeren. Hierna werkte zij als coördinator financiën & administratie & personeel en als HR Manager in het bedrijfsleven. In haar laatste job als werknemer werkte ze in de zorgsector, waar het haar taak was om de onderlinge samenwerking tussen zorgverleners te verbeteren.

Meer over Greet’s opleiding en werkervaring vind je op Linkedin.

Neem contact op met Greet Cox

Wil je meer over mijn trainingen weten, of heb je een andere vraag? Stuur dan gerust een mail naar greet@choosegreatness.be. Je kunt ook bellen naar 0496 10 39 77.

Greet Cox op Facebook en Twitter

Ik nodig je van harte uit me te volgen op Facebook en Twitter. Daar deel ik tips en verhalen over het maken van keuzes en hoe je weer met goesting door het leven gaat. En natuurlijk kom ik daar graag met jou in contact.

 

 

 LINK Fotografie-3463

 

Greet Cox Kwetsbaarheid en Kracht from Inspiring Speech on Vimeo.

Wil je meer uit je leven halen?

Download het (gratis) ebook '5 dingen die je NU kan doen in plaats van in je zetel te blijven zitten'.

Ervaringen